23
Sam, Noi
4 New Articles

Anunțuri
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Situl școlii Cabriolet https://permis-de-conducere.turda.ro  folosește un algoritm de inteligență artificială ce urmărește progresul cursanților și creează chestionare cu întrebări, din acele capitole ale legislației rutiere pe care aceștia nu le stăpânesc încă.

 

Cursanții școlii au acces gratuit la site cu utilizator și parolă care li se furnizează când încep școala și primesc zilnic de la inteligența artificială exerciții din aceste chestionare.

 

Inteligența artificială urmărește progresul în învățarea legislației a fiecărui cursant, știe unde are lacune, și-i furnizează în teste întrebări din capitolele pe care cursantul le cunoaște mai puțin.

 

Există și o bară de progres care îi arată atât cursantului cât și profesorului  cât de bine stăpânește învățăcelul materia.

 

Cristina R. cursant al școlii Cabriolet:

“Aplicația este extraordinară și te stimulează să înveți eficient; nu trebuie să faci de zeci de ori teste cu intrebari al caror raspuns il sti deja, ci te provoacă mereu cu întrebări la care vede că ai dificultăți și așa înveți mai repede”

`Pop Dan Director școală de conducători auto Cabriolet:

“Inteligența artificială nu face totul pentru noi , ajută în procesul de învățare prin descoperirea și centralizarea lacunelor  Însă cursantul poate fi învățat cum să descopere problema de învățare și să coreleze înțelegerea logică a problemei de învățare cu ce prevede legislația”

 

Inalnim Inteligența Artificială în viață de zi cu zi?

Cu toată agitația din jurul Inteligenței Artificiale – (roboți, mașini autonome) poate fi ușor să presupunem că aceasta nu ne afectează viața de zi cu zi. În realitate, cei mai mulți dintre noi ne lovim de  Inteligența Artificială într-un fel sau altul aproape în fiecare zi. 

Din momentul în care te trezești pentru a-ți verifica smartphone-ul până la vizionarea unui alt film recomandat de Netflix, căutările pe care le faci pe Internet sau reclamele pe care le vezi atunci când accesezi Internetul inteligența artificială este implicată deja profund în viața noastră de zi cu zi.

 

Ce este Inteligența Artificială?

Inteligența Artificială este o calitate a unui software care oferă unui program de calculator capacitatea de a gândi și de a învăța pe cont propriu. Este o simulare a inteligenței umane (deci, artificială) în mașini de calcul pentru a face lucruri pe care ne-am baza în mod normal pe oameni.

 

Tipuri de Inteligența Artificială

 

Inteligența Artificială slabă - Se concentrează pe o sarcină bine definita și nu poate depăși limitele acesteia (aceasta este întâlnită în mod obișnuit în viața noastră de zi cu zi)

Inteligența Artificială puternică - Poate înțelege și învăța orice sarcină intelectuală pe care o poate face o ființă umană (cercetătorii se străduiesc în zilele noastre să ajungă la o Inteligența Artificială puternică)

Super Inteligența Artificială - Depășește inteligența umană și poate îndeplini orice sarcină mai bine decât un om (acesta este încă la stadiu de concept)

 

 

Inteligență Artificială este bună sau rea?

 

Pe partea pozitivă oferă mai multe beneficii: automatizarea sarcinilor repetitive, analiza eficientă a datelor inclusiv pentru prinderea infractorilor prin studierea de către inteligența artificială a imaginilor de la camerele de supraveghiere, experiențe personalizate pentru utilizator și progrese în domenii precum medicină.

Pe partea negativa poate duce la înlocuirea locurilor de muncă, poate moșteni obiceiuri proaste de la sisteme politice totalitare sau poate ridica preocupări legate de confidențialitate.

De asemenea poate crea dileme etice: cât de mult poate fi folosită Inteligența Artificială în robotizarea războaielor, cât de mult poate fi lăsată să decidă decisiv atunci când inamicul trebuie oprit.

În privința efectului negativ general dezbătut Murphy ar spune că oricum “nu putem fi mai inteligenți artificial decât suntem de stupizi natural.” 

Deși adepții IA ar susține că adevărul e invers.

 

 

 

Pop Dan Director școală de conducători auto Cabriolet: “Inteligența artificială  ajută în procesul de învățare prin descoperirea și centralizarea lacunelor. Însă cursantul poate fi învățat cum să descopere și să coreleze legislația cu înțelegerea logică a problemei de învățare.”

 

 

Cabriolet este școală de conducători auto categoriile B, C, D, CE și școală de motocicliști categoriile A, A1, A2 cu preturi pornind de la 1499 lei.

La centrul de pregătire profesională în transporturi Cabriolet se instruiesc instructorii și profesorii de legislație rutieră din zona.

Cabriolet oferă prin tragere la sorți cursanților un cabriolet, marca Peugeot în 15 septembrie celor înscriși la școală  

https://permis-de-conducere.turda.ro  0264314136

 

Pin It