28
Ma, Mai
16 New Articles

Anunțuri
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times
Baza 71 Aeriana scoate la concurs posturi SGP (soldat gradat profesionist).
☑️ 5 locuri Câmpia-Turzii
☑️ 15 locuri Giarmata
?Criteriile de recrutare a candidaților sunt următoarele:
?vârsta cuprinsă între 18 ani împliniţi, la data începerii programului de instruire şi cel mult 45 de ani împliniţi, la data finalizării programului de instruire;
?absolvenți cel puțin ai primilor doi ani de studiu din învățământul secundar superior, în condițiile prevăzute de Legea educației naționale nr. 1/2011, cu modificările și completările ulterioare;
?permis de conducere auto valabil, categoriile B şi C, eliberat de către autorităţile române - doar pentru arma Auto şi/sau pentru specialităţile militare care necesită conducerea tehnicii specifice auto din arma Geniu.
?Activitățile de recrutare și selecție se vor desfășura după următorul algoritm:
?înscrierea candidaților: 07.05 - 03.06.2024 la sediul unităților militare;
?selecția aptitudinală generală a candidaților: 13.05 - 07.06.2024;
?perioada de efectuare a examinării medicale: 20.05 - 14.06.2024;
?perioada de efectuare a examiării/ evaluării aptitudinale medicale și/sau evaluării psihologice a aptitudinilor speciale: 27.05 - 21.06.2024;
termenul final de întocmire a dosarului de candidat: 02.07.2024.
?Lista funcţiilor pentru care se organizează concurs, precum și graficul de desfășurare a activităților de recrutare, selecție și repartizare a candidaților, poate fi consultata la sediul unității militare.
?În momentul înscrierii, candidații vor putea consulta lista cu locurile scoase la concurs și vor primi informații suplimentare legate de pașii pe care îi au de urmat în procesul de recrutare și selecție.
?Candidații înscriși vor fi planificați pentru susținerea probelor de selecție aptitudinală generală în perioada mai sus menționată și vor fi anunțați telefonic de către personalul recrutor înainte de susținerea acestora.
?Selecția aptitudinală generală constă în parcurgerea:
▪️probei psihologice (teste de aptitudini, chestionare de personalitate);
▪️probei sportive (traseu utilitar-aplicativ și alergare de rezistență pe distanța de 2000 de metri);
▪️interviului de evaluare finală (pentru orientarea vocaţională a candidaţilor).
?Candidații declarați ”Admis” la selecția aptitudinală generală vor efectua examinarea medicală la policlinica Spitalului Clinic Militar de Urgenţă „Dr. Constantin Papilian” din Cluj-Napoca, respectiv la Spitalul Militar de Urgență „Dr. Victor Popescu” din Timișoara în perioada menționată.
?Acolo unde este cazul, candidații pentru anumite arme/servicii şi specialităţi militare vor efectua examinarea/evaluarea medicală specifică și/sau evaluarea psihologică a aptitudinilor speciale (numai după ce au fost declaraţi "Admis" la toate probele enumerate mai sus) în perioada menționată.
?Ultima etapă a procesului de recrutare constă în completarea - finalizarea dosarului de candidat și semnarea cererii de înscriere.
☎️ Pentru mai multe informații apelați:
0264.368.229 interior 110 (Câmpia-Turzii)
0256.494.359 interior 135 (Giarmata)
 
 
 
 
Toate reacţiile:
65Ioan Dobos, Mihai Rusu şi alţi 63
 
Pin It