26
Mie, Iun
4 New Articles

Anunțuri
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Una dintre așa-numitele legi ale pariurilor sportive pe care le aud tot timpul este că nu ar trebui să pariezi pe echipe în care ești investit emoțional. Dacă îți pasă, atunci nu poți fi obiectiv, iar dacă nu ești obiectiv, atunci iei decizii proaste si risti biletul zilei - sau cel puțin așa merge argumentul. Întrebarea, desigur, este dacă asta are vreun sens. Există multe așa-zise legi pe care le urmăm pentru că ni s-a spus să le urmăm, dar să le punem sub semnul întrebării din când în când este un lucru bun. Să aruncăm o privire înainte să începi să faci alegerile tale:

 

Cunoști bine o echipă

Cu cât știi mai multe despre echipele care joacă un meci, cu atât ai mai multe șanse să iei o decizie bună. Dacă te gândești să pariezi pe o echipă pe care o susții cu mare entuziasm, probabil că deja știi mai multe despre acea echipă decât oricare alta. Dacă nu ești orbit de acea cunoaștere și faci multe cercetări și despre cealaltă echipă, atunci ești deja in avantaj în identificarea unui handicap.

 In acest caz, vei cunoaște bine antrenorii echipei tale, punctele lor forte, punctele slabe și tendințele lor. Dacă adversarul este o echipă pe care echipa ta o întâlnește în fiecare an, atunci vei avea o idee mai bună decât majoritatea publicului despre ceea ce sunt capabili antrenorii lor. Cunoașterea antrenorilor este o sursă importantă de avantaj în handicapping - în special atunci când pariezi pe fotbalul colegial.

 Faci studii detaliate ale meciului

 Este mai ușor să faci o analiză detaliată a unui meci când implică echipa ta preferată jucând împotriva unui rival decât să fii entuziasmat de analiza unui meci între 2 echipe necunoscute. Dacă motivarea este o problemă în identificarea handicapului, atunci să pariezi pe echipe în care ești investit ar putea fi o soluție bună pentru tine.

 Vei fi la curent cu accidentările și schimbările de lot cu cât ești mai familiarizat cu o echipă, si vei înțelege cât de sănătoși sunt jucătorii, cine ar putea juca rănit, cine este probabil să ajungă pe bancă într-un loc nou și neprietenos și așa mai departe. Acest lucru te-ar putea ajuta să găsești un avantaj dacă ceea ce știi nu este cunoscut pe scară largă de publicul parior.

  

Parierea împotriva echipei tale 

Dacă analizezi meciul și ajungi la concluzia că adversarul este pariu corect, atunci probabil că poți fi destul de încrezător în asta - probabil că ar trebui să fie nevoie de un argument destul de convingător pentru a te face să pariezi împotriva echipei tale.

 Unii oameni pur și simplu nu sunt capabili să-și controleze emoțiile și să facă un pariu rațional, chiar dacă asta înseamnă să pariezi ca echipa ta sa piarda.

 Nu este prea distractiv să fi în situația de a trebui să susții împotriva echipei tale - Pentru unele persoane, cele mai bune zile ale anului sunt cele în care te poți așeza cu niște bere, niște mâncare și niște prieteni și să-ți urmărești echipa jucând. Să pariezi împotriva echipei tale și să fi nevoit - cel puțin pe o anumită măsură - să sperii că vor pierde probabil că nu este prea distractiv.

Dacă nu ești obiectiv, atunci ai putea paria prea mult pe echipa ta pentru că percepi că avantajul este mai mare decât este în realitate, sau ai putea paria prea puțin pe adversar pentru că nu crezi că avantajul lor este atât de mare cum este în realitate. Jucând aceste jocuri fără un nivel bun de obiectivitate ar putea fi brutal pentru capitalul tău.

 

Cunoști o echipă mai bine decât cealaltă

 Mai devreme am discutat despre cum cunoașterea foarte bună a unei echipe poate fi un avantaj pentru că jumătate din munca de pregătire pentru joc este deja făcută. Problema apare, totuși, atunci când te deranjează să faci acea pregătire. Dacă știi totul despre echipa ta și mult mai puțin despre adversar, atunci va fi greu să iei o decizie bună în pariuri.

 

Concluzie

 Parierea pe echipa ta favorită poate fi benefică în anumite situații, dar trebuie abordată cu atenție și cu o evaluare sinceră a capacității tale de a fi obiectiv în luarea deciziilor de pariere. Nu uita să joci responsabil!

 Cunoștințele extinse despre propria echipă îți pot oferi un avantaj în procesul de analiză și handicapping. De asemenea, fiind familiarizat cu antrenorii, jucătorii și strategiile echipei tale, ai putea face o analiză mai profundă a meciului.

 

 

 

 

 

 

Pin It