18
Vi, Oct
5 New Articles

Anunțuri
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

 Acest curs de o zi folosește abilitățile  de bază ale motociclistului, pentru a-i perfectiona stilul de condus și ajută motociclistii la evaluarea  si minimizarea riscurilor in trafic.

 Cursul include atat o parte teoretica cat si un segment cu mai multe activități interactive, distractive pentru a îmbunătăți percepția și conștientizarea pericolelor.

 Exercițiile îmbunătățesc atât abilitățile de bază de operare a motocicletei, cât și abilitățile de evitare a accidentelor.

 Se accentuează îmbunătățirea fineței la frânare și la viraje.

Cursul este benefic pentru motociclisti detinatori ai oricarui tip de motocicleta stradala.

Moto Academia scolii Cabriolet doreste reducerea numarului de accidente in care sunt implicati motociclisti.
Cursurile se adresează celor care au obținut permisul de conducere, celor care au întrerupt pentru o perioada conducerea motocicletei și doresc să-și reîmprospăteze cunoștiințele precum și tuturor celor care vor să circule mai în siguranță pe motocicletă.

 Vor fi incluse noțiuni de psihologie rutieră în care se va explica de ce într-un poligon de pregătire pentru conducerea motocicletei în care există un singur stâlp de iluminat pe margine foarte mulți cursanți intră cu motocicletă în acel stâlp.

 Cursurile vor fi ținute de motociclișți cu experiență și de absolvenți ai cursurilor Superior Riding Skills din Marea Britanie.

 

 Orele se vor ține în fiecare a in 17 august , începând cu ora 10.00 la poligonul Academia Moto aflat în Turda, pe strada  Primăverii FN, în incinta fostei gări CFR Marfă.

  Relații la https://permis-de-conducere.turda.ro/curs-moto-abilități-superioare/  sau la telefon 0264314136

Pin It