29
Vi, Mar
19 New Articles

Campia Turzii
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Grupurile de inițiativă cetățenească Câmpia Turzii au organizat, cu acordul conducerii Primăriei Municipiului Câmpia Turzii, o întâlnire cu Domnul Primar Dorin Nicolae LOJIGAN, în data de 31 mai 2017 la ora 09:00, la care GIC-urile au invitat și presa.

Au fost prezenți liderii și membrii GIC-urilor, președintele APC, primarul, viceprimarul și angajați ai primăriei și din partea presei 2 ziariști. Cu totul neașteptat domnul Primar a dat afară reprezentanții presei, motivând că el nu i-a invitat și că nu au ce căuta în Primărie.

Domnul Primar în nenumărate rânduri a susținut TRANSPARENȚA actelor decizionale și activităților din primărie și implicit ale sale. Ori excluderea presei de la discuțiile cu cetățenii este o încălcare gravă a principului transparenței actului decizional.

Așteptăm din partea Domnului Primar organizarea unei întâlniri cu GIC-urile la care să participe și presa.

După un schimb de replici prin care organizatorii acestei întâlniri au susținut ca presa să rămână la dezbateri, la refuzul repetat al Primarului, membrii GIC s-au retras de la discuții.

Temele întâlnirii erau fost legate de problemele acute cu care se confruntă comunitățile din municipiu și de slaba reacție a conducerii primăriei la rezolvarea acestor probleme.

În decembrie 2016 a fost trimis un calendar cadru cu aceste probleme. Răspunsurile privind rezolvarea acestora nu au mulțumit cetățenii deoarece nu le rezolvă nici cel puțin parțial.

Asociația pentru Protecția Consumatorului Câmpia Turzii, Str. Piața Unirii, Nr.11, Câmpia Turzii, 405100, Cluj, email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Câmpia Turzii, 31 mai 2017

GRUPURILE DE INIȚIATIVĂ CETĂȚENEASCĂ CÂMPIA TURZII

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh