26
Vi, Apr
2 New Articles

Campia Turzii
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

 Thumbnail imageScriam în numărul precedent al publicației de față că, la Câmpia Turzii, Consiliul Local a aprobat prin votul unanim al aleșilor atribuirea în folosinţă cu titlu gratuit, pe o perioadă de 49 de ani, a unui imobil din curtea Colegiului Tehnic "Victor Ungureanu" pentru transformarea sa într-un Centru de îngrijire şi asistenţă pentru vârstnici, de către Parohia Ortodoxă Câmpia Turzii II

. Clădirea respectivă era folosită în trecut ca internat școlar iar în prezent se află în paragină.Thumbnail image

Thumbnail imagePentru că o cărămidă este urmată de o alta în procesul elaborat de ridicare a oricărui zid, primul pas fiind făcut, iată că preotul paroh, Daniel-Nicolae Vălean, a trecut la a doua mișcare menită să-l aducă mai aproape de țelul propus. Pe pagina de facebook a parohiei, unde enoriașii și păstorul lor sunt destul de activi, a apărut un apel cu următorul conținut: "Am început Campania "Pune un geam!"
Un milion de like-uri nu ne prea ajuta; în schimb, dacă vrei să susții proiectul nostru de amenajare a Centrului pentru persoane vârstnice, atunci te invităm să pui un geam clădirii noastre.
Noi iți vom pune la dispoziție datele tehnice ale unui geam, iar ție iți rămâne să-l comanzi unde dorești. Pentru cei aflați la distanță mai mare de 30 de km de Câmpia Turzii e de preferat să susțină financiar campania noastră (altfel transportul ar putea costa mai mult decât geamul). În viitor un bătrân se va bucura de iarna de afară din spatele geamului pe care scrie numele tău!", se arată în mesajul postat.
Nu mi-ar place dacă vreun cititor ar interpreta politic rândurile ce urmează, însă trebuie să arăt că primul care a postat în dreptul solicitării părintelui a fost administratorul public al Câmpiei Turzii, Petre Pop. Acesta, fiind și președintele Partidului Social Democrat din Câmpia Turzii, împreună cu colegii săi consilieri locali, s-au declarat dispuși să adere la solicitarea parohiei. Iată ce scrie, tot pe facebook, liderul PSD Câmpia Turzii: "Vă felicit pentru inițiativa dvs. De asemenea, îmi declar în mod public sprijinul și, în același timp, că subsemnatul și fiecare membru PSD din Consiliul Local Câmpia Turzii vom cumpăra câte un geam. (Pop Petre, Gheorghe Rece, Samoilă Gal, Uiorean Monica, Popescu Florin) în consecință 5 geamuri. Facem apel la toți cetățenii cu dare de mână să contribuie dacă se poate la acest proiect după posibilitățile fiecăruia. Vă felicit încă o dată!", a postat de pe contul său, Petre Pop.
Așadar, dacă inedita campanie lansată de părintele Vălean va merge în același ritm, există speranțe ca edificiul social să fi finalizat cât mai repede, pentru ca persoane vârstnice să se bucure de confortul și îngrijirea necesară.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh