20
Sam, Iul
3 New Articles

Campia Turzii
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Thumbnail imageZiua Mondială a Consumatorilor a fost sărbătorită şi în acest an la Câmpia Turzii. Aşa cum ne-au obişnuit de ceva vreme, membri Consiliului Consultativ pentru Protecţia Consumatorilor din municipiul Câmpia Turzii, au organizat în sala de şedinţe a Palatului Cultural “Ionel Floaşiu”, o informare, dar şi o dezbatere pe teme de protecţie a consumatorilor. La eveniment au luat parte şi autorităţile locale, prin viceprimarul Dorin Lojigan, administratorul public Petre Pop, dar şi reprezentantul Câmpiei Turzii în parlament, deputatul Ioan Moldovan.

Printre altele, Petre Pop le-a transmis celor prezenţi şi mesajul primarului municipiului Câmpia Turzii cu ocazia Zilei Mondiale a Consumatorilor. Acesta din urmă le-a reamintit oamenilor că încă din anul 1962, John Fitzgerald Kennedy, președinte al Statelor Unite ale Americii, rostea în Congres un mesaj legat de drepturile consumatorilor, susținând existenta a patru drepturi fundamentale ale acestora: dreptul la securitate, la informare, dreptul de a fi ascultat şi de a alege liber produse şi servicii. Acest moment este punctul de referința al istoriei formelor organizate de protecție a consumatorilor.

Ziua Mondială a Drepturilor Consumatorilor a fost marcată, prima dată, în anul 1983. De atunci, în fiecare an, organizaţia internaţională a asociaţiilor de consumatori, este preocupată ca pe 15 Martie – Ziua Mondială a Drepturilor Consumatorilor, să dezbată o temă globală, unică, de actualitate pentru consumatori.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh