21
Vi, Iun
3 New Articles

Campia Turzii
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

O problemă ridicată de tânărul consilier democrat liberal, Remus Filip, a fost disecată pe loc în Consiliul Local Câmpia Turzii, bineînțeles, fără să dea rezultate imediate dar dătătoare fiind de speranțe viitoare. Este vorba de faptul că ”anii trecuți, mulţi tineri cu vârsta de până la 35 ani primeau loc de casă pe Şarât. Mai este valabil acest lucru? Mai sunt parcele care pot fi atribuite acestor tineri?”, a întrebat pe bună dreptate Filip.

I-a răspuns juristul Nicolae Ştefan că legea este în vigoare, doar că ”la ora aceasta nu avem teren”, moment în care Deak Francisc (PP DD) s-a arătat indignat de faptul că ”bine că acum o lună de zile am dat la parohie şi am atras atunci atenţia că o să fie tineri care vor solicita acest teren. Bine ca am dat la parohie 3000, mai dăm 5000, iar la tineri  nu se poate. Numai ca să aibă popa să-şi vadă grădina mare”.

Nicolae Ştefan revine cu amănunte: ”ceea ce ne-a încurcat în atribuirea acestor parcele către tineri a fost faptul că prin apariţia Legii nr.247/2005 am fost obligaţi să restituim acest teren către composesorat”, dar Deak Francisc nu se lasă: ”Am înţeles acest fapt, dar atunci trebuia să nu-i dăm la popa 5000 ci 2000 mp teren”.

Remus Filip revine cu ”rugămintea ca serviciul de specialitate să facă un inventar şi să vedem dacă putem să-i ajutăm pe aceşti tineri” iar primarului Radu Hanga i-a luat ”vorba din gură”, acesta spunând: ”Tocmai asta voiam să spun. Noi nu suntem aici să spunem ”nu”. Trebuie să căutăm soluţii alternative să vedem ce se mai poate face”.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh