29
Vi, Mar
19 New Articles

Campia Turzii
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Am constat în ultimul an și jumătate, după câștigarea alegerilor la Câmpia Turzii, cum unii nu știu să piardă.

Le-am înțeles frustrarea și am încercat să ne vedem de treabă. Am facut-o bine până acum? Asta o va stabili electoratul din Câmpia Turzii la următoarele alegeri. Am continuat să ne îndeplinim programul electoral cu care am fost aleși. Și îl vom duce la capăt! Dar asta e altă discuție.

Cu toate acestea, atacurile murdare nu doar au continuat, ci s-au întețit, ajugând până acolo încât să ne fie atacate familiile. Am trecut peste multe considerând că nu merită să ne coborâm la nivelul Gicuților, Ionicilor, Monicilor și Petricilor.

Totuși, nu putem să nu reacționăm, politic, atunci când Gicuță, Ionică, Monică și  Petrică ridică dezinformarea la nivel de artă, dovedind (pentru a câta oară?) că sunt experți în manipulare fiindcă alt mod de lucru nu mai au. Asta e tot ce mai pot să facă.

O să încercăm să dăm câteva exemple relevante de tot soiul de dezinformări pe care unii le postează pe rețelele de socializare, iar ceilalți le distribuie, făcând și diverse comentarii care mai de care mai mincinoase.

Susțin mincinoșii că au existat propuneri ale domnului primar Matei Cristian de la Turda pentru întocmirea în comun de către Câmpia Turzii și Turda a Planului de mobilitate urbană (vezi foto 1).

Nu au existat nici un fel de discuții în acest sens, iar cel mai bun martor este primarul municipiului Turda, Cristian Matei. De altfel legislația nici nu permite așa ceva. Pentru asocieri de unități administrative există ADI-urile.

Susțin mincinoșii că în mandatul 2012 – 2016 nu au fost decât două ședințe de îndată. În realitate, au fost 56 de ședinte extraordinare (vezi foto 2).

Din totalul de 56 de ședințe extraordinare în mandatul 2012-2016, au fost convocate de îndată doar 44 de ședințe, adică (78,57%). Au fost luni în care au fost chiar trei ședințe extraordinare într-o lună sau când s-a convocat ședința extraordinară imediat după ședința ordinară (vezi foto 4 și 5).

Susțin mincinoșii că în 2014 se lucra la Domeniul Public, fără scandaluri și amenințări, fără grafice de rentabilitate, prognoze economice făcute pe hârtie (vezi foto 3).

Nu se făceau prognoze economice și de aceea au adus DP la o pierdere de 12 miliarde lei vechi. Totul se poate verifica ușor studiind situațiile financiare depuse la Finanțe.

Susțin mincinoșii că Planul de mobilitate urbană al municipiului Câmpia Turzii, a fost copiat de la Turda (vezi foto 6).

Cum se explică atunci că planul de mobilitate urbană al municipiului nostru a fost aprobat în ședința ordinară din data de 26.01.2017, prin HCL 7/26.01.2017  (http://campiaturzii.ro/hcl/2017/hcl_7.pdf), iar cel al municipiului Turda abia în data de 20.07.2017, prin HCL 266/20.07.2017,  (http://www.primariaturda.ro/portal/cluj/turda/portal.nsf/6D130D3631FB697DC225816B00363727/$FILE/266%20din%2020.07.2017.pdf ), deci cu 6 luni mai devreme?

Acestea sunt doar câteva exemple. Restul le găsiți pe conturile lor de facebook sau pe cele care sunt tot ale lor, dar făcute pe nume false.

Susțin mincinoșii că Turda e mai frumoasă și că tot ce se întâmplă acolo e doar lapte și miere, în timp ce la Câmpia totul e negru și cenușiu. Mutați-vă acolo Gicuților, Ionicilor, Monicilor sau și Petricilor, dacă vă place așa de mult!

Orașul trăiește și fără voi și încă traiește bine. Știu că vă doare că nu mai puteți ajunge la oala cu smântână sau la ciolan (cum vă place să vă plângeți în cercurile apropiate vouă). Haideți să vă prezentăm achiziții la 70-80% valoare mai mică decât atunci când voi conduceați orașul! Haideți  să vă prezentăm cu cât au crescut încasările la bugetul local (deși au scăzut impozitele atât pentru persoane fizice, cât și pentru persoane juridice) de când nu mai căpușați voi bugetul.

Vedeți-vă de templele, sicriele, funiile voastre de la gât și ritualurile voastre și lăsați ca oamenii să afle adevărul.

Lumea din Câmpia Turzii are dreptul să știe adevărul și credeți-ne că îl va afla.

 

Biroul de presă al PNL Câmpia Turzii

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh