17
Dum, Feb
36 New Articles

Campia Turzii
Tools
Typography

Având în vedere scăderea temperaturii pe timpul nopții, executivul local al Municipiului Câmpia Turzii, prin intermediul Serviciului Public Local de Asistență Socială, a pus la dispoziția oamenilor fără locuință adăposturi provizorii.

Acestea sunt amenajate în incinta locuințelor modulare, situate pe strada Vasile Goldiș. Momentan sunt cazate patru persoane.

Agenții de Poliție Locală care efectuează misiuni de patrulare pe perioada nopții au sarcina ca, în eventualitatea în care depistează persoane fără locuință, să le identifice și să le transporte la adăposturile provizorii amintite.

Pe lângă cazare, persoanele în cauză beneficiază și de alte servicii de asistență socială, prevăzute de legea 292/2011.

„Fiecare cetățean al comunității noastre este important în mecanismul denumit – societate, astfel că nu putem să rămânem impasibili la situația periculoasă pe care expunerea la temperaturi reci o poate genera pentru persoanele fără adăpost.”, a declarat edilul municipiului Câmpia Turzii, Dorin Nicolae LOJIGAN.

 

Direcția Relații cu Comunitatea

 

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh