01
Lun, Iun
47 New Articles

Campia Turzii
Tools
Typography

Anul acesta, prima zi a lunii martie a adus multe bucurii pentru copiii, dar și vârtnicii din municipiul nostru.

Astfel, elevii unităților de învățământ din oraș împreună cu reprezentanții Asociației Artiștilor Plastici, au confecționat  în cadrul unor ateliere de creație o serie de mărțișoare originale, pline de culoare, pe tot parcursul lunii trecute.

Interacțiunea a avut loc în incinta Bibliotecii „Astra” a Palatului Cultural „Ionel Floașiu” din Câmpia Turzii. Aceste mărțișoare au fost dăruite beneficiarilor Centrului „Carine” din municipiu.

Tot în cursul zilei de ieri, Centrul de Zi pentru Adulți din Câmpia Turzii a avut parte de mai multe surprize. Elevii clasei zero ai Școlii Gimnaziale “Mihai Viteazul” însoțiți de doamnele învățătoare, au efectuat o vizită la Centru, unde au oferit membrilor un recital de cântece și poezii, dar și mărțișoare.

De asemenea, Centrul de Zi pentru Adulți s-a bucurat de vizita beneficiarilor Centrului Carine, continuând, astfel seria proiectului „Bunici de împrumut”, cu scopul de a facilita schimbul de experiențe între copii și vârstnici. Emoțiile au fost evidente, însă bucuria reîntîlnirii și poveștile derulate au oferit de ambele părți cele mai minunate momente.

 

Direcția Relații cu Comunitatea

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh