19
Sam, Ian
42 New Articles

Campia Turzii
Tools
Typography

Vom reține peste ani, că inaugurarea noului sediu al Poliției municipiului Câmpia Turzii a avut loc într-o iarnă, pe 20 martie. Pe o vreme câinoasă, ne-primăvăratică, șeful Poliției Câmpia Turzii, comisarul Dorel Fodorean, și-a întâmpinat invitații, colegii din conducerea Inspectoratului Județean Cluj, pe prefectul Județului Cluj, fețe bisericești și politicieni din Câmpia Turzii.

Momentul oficial a început cu întâmpinarea Mitropolitului Andrei Andreicuț cu pâine și sare. Acesta, împreună cu un sobor de preoți din Câmpia Turzii, a oficiat o slujbă religioasă. Înaltul prelat al Bisericii Ortodoxe Române a avut și un cuvânt de învățătură pentru participanții la eveniment.

După prezentarea unui exercițiu demonstrativ al polițiștilor de la Serviciul de Acțiuni Speciale, în cadrul căruia a fost oprit în trafic un autoturism, șoferul imobilizat iar un colet suspect, găsit în portbagajul mașinii și identificat ca exploziv de câinele specializat „Johnny”, a fost distrus de un pirotehnist.

Vezi aici: 

Detonarea unui pachet suspect la Câmpia Turzii

Au urmat discursurile, susținute de inspectorul șef al Inspectoratului Județean de Poliție, comisar șef Constantin Ilea, prefectul județului Cluj, Ioan Aurel Cherecheș, primarul Câmpiei Turzii, Dorin Nicolae Lojigan, și, nu în ultimul rând, șeful Poliției Municipiului Câmpia Turzii, comisarul Dorel Fodorean. Toate luările de cuvânt pot fi urmărite accesând link-ul video de la finalul acestui articol.

Vezi aici: 

Inaugurarea sediului Politiei Campia Turzii (fostul Incubator de Afaceri) - 20 martie 2018

----------------------------------------------------------------

Poliția municipiului Câmpia Turzii are, începând de marți, 20 martie 2018, un nou sediu pe strada George Coșbuc, din municipiu.

Cetățenii pot să solicite eliberarea cazierului judiciar la acest sediu, întrucât, începând de azi, este operațional al șaselea centru de eliberare a certificatelor de cazier judiciar din județ.

Marți, la Câmpia Turzii, a avut loc festivitatea de inaugurare a noului sediu de poliţie situat pe strada George Coşbuc, nr. 24, imobil pus la dispoziţia instituţiei noastre de către autorităţile publice locale, pentru ca serviciul poliţienesc să se desfăşoare în folosul comunităţii în cele mai bune condiţii.

De asemenea, începând de azi, la sediul poliţiei este operaţional serviciul de eliberare a cazierului judiciar, acesta fiind al şaselea centru de eliberare a certificatelor de cazier judiciar de pe raza judeţului (program funcţionare): https://cj.politiaromana.ro/ro/obtinere-certificatului-de-cazier-judiciar-persoane-fizice).

La noul sediu, polițiștii de acțiuni speciale, criminaliști și rutieri și-au expus tehnica din dotare, iar polițiștii de prevenire au organizat activități pentru cei mici, în cadrul Caravanei ,,Ziua Porţilor Deschise” – proiect care se derulează în fiecare an în preajma Zilei Poliției Române.

Vezi aici o galerie foto de la eveniment: Inaugurarea sediului nou al Poliției Câmpia Turzii

      ---------------------------------------------------------------------

Odată cu mutarea sediului Poliției municipiului Câmpia Turzii la noua locație, s-a deschis și un birou pentru cazier judiciar și evidență operativă. Ce spun, însă, oficialitățile, despre serviciul „Pașapoarte” și, respectiv, „Înmatriculări auto”?

Prefectul Județului Cluj, Ioan Aurel Cherecheș a reiterat promisiunea făcută primarului Dorin Lojigan: „Mă voi ține de cuvânt că vom aduce aici, la Câmpia Turzii atât Serviciul Permise, cât și „Serviciul Pașapoarte, dar nu cu program întreg, 24 de ore din 24, 7 zile pe săptămână. Din anumite motive logistice, tehnice, vom putea, pentru început, să facem doar anumite operațiuni. Dar chiar și așa, foarte mulți oameni, toată zona reprezintă 100.000 de oameni, nu vor mai fi nevoiți să meargă la Cluj-Napoca pentru orice operațiune. Pentru unele operațiuni, dar acestea sunt din ce în ce mai puține, vor trebui să meargă tot la Cluj”, a promis prefectul, fără, însă, să dea amănunte despre operațiunile la care se referă.

Primarul Dorin Lojigan a declarat, referitor la acest subiect: „Sunt convins că, prin bunăvoința domnului prefect, Aurel Cherecheș, în calitatea domniei sale de reprezentant al guvernului în teritoriu. Care își va onora semnătura pusă pe protocolul de colaborare, în curând se vor deschide și punctele de lucru pentru pașapoarte, permise de conducere și, de ce nu, înmatriculări auto”, s-a arătat primarul convins de deschiderea acelor servicii la Câmpia Turzii.

Însă ce nu a precizat nici prefectul, nici primarul, este data exactă când acele deziderate ar putea deveni realitate. Ce-i sigur, e că în noua clădire a Poliției din Câmpia Turzii au fost alocate, deja, birouri pentru Serviciul „Pașapoarte” și, respectiv, „Înmatriculări și permise auto”. Cel de pașapoarte are nr. 13 pe ușă. Să fie cu noroc!

 

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh