17
Joi, Ian
34 New Articles

Campia Turzii
Tools
Typography

În Joia Mare, administraţia locală a Municipiului Câmpia Turzii, prin Serviciul Public Local de Asistență Socială, a distribuit produse alimentare şi de curăţenie pentru un număr de 31 de familii aflate în dificultate.

Este vorba despre persane care nu au venituri şi nici posibilitatea de a accesa o sursă de existenţă în scurt timp şi care sunt în evidenţa Serviciului Public de Asistenţă Socială cu planuri de servicii în implementare.

Produsele distribuite provin de la Asociația Crucea Rosie. Tot astăzi, în cadrul protocolului de colaborare cu ADRA, 27 de familii au primit ajutorul lunar constând in alimente.

Protocolul stipulează că aceste familii care au în îngrijire copii cu rezultate bune la învăţătură, dar întâmpină dificultăţi financiare sunt sprijinite pe parcursul unui an cu produse alimentare, de igienă si rechizite in valoare de 150 lei/familie/luna.

 

Direcția Relații cu Comunitatea

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh