17
Joi, Ian
39 New Articles

Campia Turzii
Tools
Typography
Stimați dascăli, elevi și părinți,
 
După o vacanță lungă și plină de aventuri, iată că noul an școlar își deschide porțile pentru voi.
 
Deoarece educația, școala și învățătura sunt pilonii unei societăți sănătoase și sustenabile, administrația locală a Municipiului Câmpia Turzii are în lucru proiecte  cu finanțare extrabugetară care vizează dezvoltarea sectorului educațional local.
 
Vorbim, desigur, despre cele două proiecte dedicate unităților de învățământ liceal din municipiul nostru, Modernizarea și eficientizarea energetică a Liceului Teoretic Pavel Dan și Modernizarea Colegiului Tehnic Victor Ungurean.
 
Totodată, în Câmpia Turzii va fi construită o grădiniță modernă, care va încorpora toate facilitățile unei structuri educaționale la standarde europene.
 
În anul bugetar 2017, administrația locală a alocat cele mai mari sume destinate sectorului educațional din ultimii 20 de ani.
 
Așadar, aveți parte de susținere și finanțare din partea municipalității, astfel că succesul educațional este o chestiune care ține strict de propria pregătire. 
 
Dacă vorbim despre succes, acesta s-a materializat în decursul acestui an, când două eleve din Municipiul Câmpia Turzii au obținut media 10 la examenul de Bacalaureat.
 
Având în vedere aceste considerente,  dragi elevi, vă urez mult succes în procesul educațional care stă să înceapă! 
 
Iar dumneavoastră, stimați dascăli, vă urez să aveți multă răbdare față de elevi, să fiți sănătoși și puternici, pentru a putea instrui generațiile, care sunt viitorul societății nostre!
 
Multă baftă în noul an școlar!
 
Primarul Municipiului Câmpia Turzii,
Dorin Nicolae LOJIGAN
 
 
 
 

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh