28
Joi, Mar
19 New Articles

Campia Turzii
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

O comunitate prosperă este sănătoasă și educată, de aceea atât sănătatea cât și educația trebuie tratate ca obiective de interes strategic. Nici domeniul educației și nici acel al sănătății nu trebuie politizate, ele trebuie conduse și coordonate de oameni pricepuți, cu viziune și experiență și doar de acei manageri care au trecut prin proba practică, adică au demonstrat performanță. Nu trebuie neglijat un aspect deosebit de important și anume acela că sănătatea este și un business, unul cu foarte mulți bani, iar acest fapt atrage după sine și interese economice.

            În anul 2017, ,,Alianța Politică D.A.” ( PD-L și PNL), transformată de această dată într-un singur partid național și liberal, întocmește un regulament de organizare a concursului pentru postul de manager al spitalului în așa fel încât să favorizeze omul partidului. Se omite intenționat un articol în care se cere declarație pe proprie răspundere a necolaborării cu securitatea înainte de 1989... de ce?...iar vechimea de 10 ani este doar administrativă, adică dacă ai fost 10 ani politruc pus de partid într-un consiliul de administrație la o societatea din subordinea Consiliului Local pe criterii strict politice se cheamă că ai competențele necesare să conduci un spital. În mod sigur astfel de atitudini nu vor aduce nimic bun acestei instituții atât de importante într-o comunitate. Ce ne rămâne de făcut decât să facem uz de toate căile democratice și legale și să informăm opinia publică.

            PSD Câmpia Turzii, solicită în mod public primarului PNL Dorin Lojigan, organizarea unui concurs real pentru ocuparea postului de manager la Spitalul municipal „Dr. Cornel Igna” din Câmpia Turzii, un concurs care să fie bazat pe un plan de management suspus dezbaterii publice așa cum prevede legea.

            De asemenea solicităm categoric introducerea unui criteriu prin care foștilor informatori ai ,,Securităţii” să li se interzică participarea la acest concurs, este contra naturii ca un partid istoric, naţional şi liberal care a fost hărţuit de fosta ,,Securitate” să abdice de la principiile doctrinei liberale, doar pentru a-şi promova camarila de partid.

 11.10. 2018

 Biroul de presă PSD Câmpia Turzii

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh