20
Mie, Feb
43 New Articles

Campia Turzii
Tools
Typography

Proiectul de conștientizare și diagnostic în materie de diabet, implementat prin intermediul unui parteneriat între Primăria Municipiului Câmpia Turzii și Fundația „Speranța Diabeticilor” continuă și în această săptămână.

Pe durata campaniei au beneficiat de servicii de măsurare a glicemiei peste 200 de cetățeni ai municipiului nostru, din cartierele Șarât, Sâncrai, Lut și Insulă.

În data de 18 octombrie 2018, cetățenii care locuiesc în Centrul municipiului sunt invitați la Palatul Cultural „Ionel Floașiu” – Tim Tin, între orele 9:00 și 11:00 pentru a-și măsura valorile glicemice.

Apoi, în data de 19 octombrie 2018, locuitorii cartierului Blocuri sunt așteptați la Centrul de Zi „Clement”, situat pe strada Gheorghe Barițiu, nr. 36, între orele 9:00 și 11:00 pentru verificarea glicemiei.

Vă invităm să luați parte la această campanie și să beneficiați gratuit de serviciile de măsurare a glicemiei. Nu rămâneți indiferenți la problemele cauzate de diabet, întrucât anual peste 2500 de oameni din țara noastră își pierd viața ca urmare a complicațiilor generate de această maladie.

 

Direcția Relații cu Comunitatea

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh