20
Dum, Ian
41 New Articles

Campia Turzii
Tools
Typography

Raportul de activitate privind acţiunea de capturare a câinilor fără stăpân în luna octombrie 2018 certifică ridicarea de pe raza municipiului Câmpia Turzii un număr total de 16 câini fără stăpân, dintre care 10 au fost masculi iar 16 femele.

Dar iată ce se arată în raportul semnat de șef Serviciu Poliția Locală, Cozmin Alexandru Rotar și responsabilul de ecarisarea teritoriului, medicul veterinar Alin Irimieș: „În perioada 01.10 - 31.10.2018 s-au desfăşurat, în baza contractului de servicii încheiat cu Asociaţia Centrul de Ecarisaj Turda, un număr de 4 acţiuni de ecarisare a zonei teritorial-administrative, din care una la solicitarea primarului municipiului Câmpia Turzii și o alta la cea a viceprimarului. Acţiunile întreprinse au vizat întreaga zonă a municipiului şi au constat în identificarea şi strângerea câinilor fără stăpân, care circulă liber, fără însoţitor pe domeniul public al municipiului, capturându-se un număr de 16 câini, niciunul nu a fost identificat ca având microcip. Câinii au fost preluaţi cu proces verbal, în baza formularului individual de capturare, de către echipa de ecarisaj şi transportaţi pentru aplicarea prevederilor legale în adăpostul propriu al prestatorului, amenajat în localitatea Turda, str. Bogata, jud. Cluj. În perioada menţionată au existat solicitări pentru adopţia unui număr de 5 câini”, se precizează în raportul menționat.

 

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh