29
Vi, Mar
19 New Articles

Campia Turzii
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Primăria și Consiliul Local al Municipiului Câmpia Turzii organizează, în ziua de vineri, 7 decembrie 2018, de la ora 17:00, festivitatea de deschidere oficială a Patinoarului și al Orășelului Copiilor.

Cu titlul „O poveste de iarnă”, evenimentul va prilejui un festival de comedie, pus în scenă de Transilvania Classic: Opera and Theatre Agency – o societate specializată în realizarea de spectacole de operă și operetă.

Astfel, deschiderea oficială a patinoarului și al Orășelului Copiilor va fi realizată odată cu punerea în scenă a piesei de operă comică „Îndrăgostiții cu același nume”, după textul original – „Bastien si Bastienne”, compus de Wolfgang Amadeus Mozart.

Tematica piesei, special creată pentru copii, este reprezentată de dragostea dintre doi tineri care apelează la falsul vrăjitor, Colas, ce le promite că îi va reuni.

Totodată, Dimma S, formație de muzică clasică, va susține un concert de colinde și cântece de Crăciun, spre deliciul mulțimii.

„Îi invit pe cetățenii municipiului nostru la deschiderea oficială a patinoarului, care este situat pe Arena de Tenis Gavrilă Vaida din Colonia Maria, pentru a urmări spectacolul, dar și celelalte surprize pregătite pentru ei.”, afirmă primarul municipiului Câmpia Turzii, Dorin Nicolae LOJIGAN.

Direcția Relații cu Comunitatea

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh