16
Mie, Oct
52 New Articles

Campia Turzii
Tools
Typography

În perioada 15 – 17 iunie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Câmpia Turzii în colaborare cu poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Rurală Câmpia Turzii au acţionat pe D.N. 15 E60, pe raza localităţilor Câmpia Turzii, politie radarLuna, Viişoara şi Tritenii de Jos, dar şi pe toate Drumurile Judeţene aflate în raza de competenţă teritorială, în vederea prevenirii accidentelor rutiere produse în principal pe fondul nerespectării regimului legal de viteză.

În cadrul activităţilor desfăşurate, pentru abaterile de la legislaţia rutieră constatate, poliţiştii au fost nevoiţi să aplice 60 de sancţiuni contravenţionale, 29 dintre acestea conducătorilor auto care nu au repectat limitele legale de viteză pentru tronsoanele de drum pe care circulau în acel moment. A fost reţinut 1 permis de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru o perioadă determinată, dar şi 1 certificat de înmatriculare.

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh