04
Ma, Aug
31 New Articles

Campia Turzii
Tools
Typography

În contextul în care vineri, 13 septembrie 2019, în întreaga țară se celebrează Ziua Pompierilor din România, Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Avram Iancu” al Județului Cluj organizează miercuri, 11 pompier septembrie 2019, de la ora 12:00, evenimentul „Pompier pentru o zi”.

Practic, este vorba despre o expoziție de tehnică, autospeciale și misiuni ale Inspectoratului, care se adresează atât copiilor, cât și adulților și care va avea loc ÎN PIAȚA TRICOLORULUI, DE LÂNGĂ PALATUL CULTURAL „IONEL FLOAȘIU” DIN CÂMPIA TURZII.

Modificarea de locație vine din cauza desfășurării târgului săptămânal în zona platformei betonate din Parcul Municipal.
            Vizitatorii vor putea vedea și vor primi informații cu privire la cele mai noi și importante autospeciale și utilaje din dotarea ISU Cluj, iar reprezentanții ISU le vor da detalii despre activitățile desfășurate de aceștia, de la stingerea incendiilor, la salvarea persoanelor de la înec și așa mai departe.

Primăria și Consiliul Local al Municipiului Câmpia Turzii, împreună cu Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Avram Iancu” Cluj îi invită pe copiii de toate vârstele să ia parte la eveniment, să ia contact cu utilajele și autospecialele ISU pentru că, de ce nu, unii dintre ei ar putea ajunge pompierii și salvatorii de mâine.

Vă așteptăm ÎN PIAȚA TRICOLORULUI!

 

 

 

Direcția Relații cu Comunitatea

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh