26
Vi, Apr
1 New Articles

Campia Turzii
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Ziua de 25 noiembrie a fost stabilită de către Adunarea Generală a Naţiunilor Unite ca ”Ziua Internaţională pentru Eliminarea Violenţei asupra Femeilor” şi este marcată în toată lumea prin activităţi de ziua internationala impotriva violentei asupra femeiicombatere a diverselor forme de violenţă îndreptate asupra femeilor.

În acest context, Primăria Municipiului Câmpia Turzii, în colaborare cu Poliția Municipiului Câmpia Turzii, Colegiul Tehnic “Victor Ungureanu” şi Liceul Teoretic “Pavel Dan”, derulează în 27 noiembrie 2019 proiectul „ÎNCOTRO”, care are ca obiectiv întărirea capacităţii societăţii civile, a autorităţilor şi instituţiilor locale de prevenire şi gestionare a violenţei asupra femeilor din Câmpia Turzii.

În cadrul proiectului, în incinta Primăriei - Sala Europa, va avea loc cu începere de la ora 11:00, o masă rotundă la care vor participa reprezentanţi ai autorităţii publice locale, ai societăţii civile şi specialişti din serviciile de asistenţă socială, sănătate şi poliţie din comunitate.

Ulterior, începând cu ora 12:00, se va derula o campanie stradală de sensibilizare şi conştientizare privind violenţa asupra femeilor:
- teatru de stradă;
- expoziţie de lucrări tematice realizate de către elevi;
- amenajarea zonei de la intrarea veche a instituţiei într-un mod sugestiv.

În acelaşi timp, vor fi distribuite în comunitate materiale informative privind violenţa asupra femeii de către angajaţii Direcţiei de Asistenţă Socială şi voluntari ai Primăriei Municipiului Câmpia Turzii.

Vă invităm alături de noi, începând cu ora 12:00, în fața sediului vechi al Primăriei Municipiului Câmpia Turzii, pentru a fi solidari și a nu rămâne indiferenți în fața acestui flagel social: violența asupra femeii.

Direcția Relații cu Comunitatea

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh