24
Joi, Sep
52 New Articles

Campia Turzii
Tools
Typography
Compania de Apă ARIEŞ anunță întreruperea furnizării apei potabile în data de 11.09.2020, între orele 14.00 – 18.00, în municipiul Câmpia Turzii. Avaria a fost produsă de SC HIDROCONSTRUCȚIA SA (Lider de asociere) – SC TCI CONTRACTOR GENERAL intrerupere apaSA (Asociat) care efectuează lucrari in zonă, cuprinse în ,,Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din regiunea Turda – Câmpia Turzii, în perioada 2014-2020” - contractul de lucrări „EXTINDERE ȘI REABILITARE SISTEM DE ALIMENTARE CU APĂ ȘI SISTEM DE CANALIZARE MENAJERĂ ÎN MUNICIPIUL CÂMPIA TURZII” (Pachet CL 7).
 
 Sunt afectate imobilele situate pe:
 
- str. Laminoriștilor -  nr. pare începând cu nr. 102 până la Solaris Shopping Center și nr. impare de la nr. 139 la nr. 145
-  str. Luncii
-  SC Industria Sarmei
-  str. Câmpiei (municipiul Turda), agenții economici: Solaris Shopping Park, MMM Autoparts și Gentilia Construct SRL, Eckerle Automotive
- Parcul Industrial Reif
 
Întreruperea furnizării apei potabile este necesară pentru efectuarea lucrărilor de remediere avarie la rețeaua de distribuție pe str. Laminoriștilor nr. 168.
 
Echipele CAA sunt la fața locului și depun toate eforturile necesare în vederea remedierii avariei în cel mai scurt timp posibil. La reluarea furnizării apei pot apărea temporar, local, depășiri ale parametrilor turbiditate (prezența unor particule solide în suspensie în apă) și debit, situație în care sfătuim utilizatorii să folosească apa doar în scopuri menajere până la încadrarea acesteia în parametrii de calitate. Ne cerem scuze pentru inconvenientele provocate și  vă mulțumim pentru înțelegere.
Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh