26
Vi, Apr
1 New Articles

Campia Turzii
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Dorin Lojigan, primarul Câmpiei Turzii s-a prezentat la urne pentru a-și exercita dreptul de vot, la ora 9, însoțit de soția și fiica sa. Lojigan, care candidează pentru obținerea unui al doilea mandat în fruntea municipalității din Câmpia Turzii a fost însoțit, îndorin lojigan semn de solidaritate, de viceprimarul Sabin Ghemeș, consilierii județeni Dumitru Drăghici și Cristian Haiduc, dar și consilieri locali PNL.

La ieșirea de la vot, primarul în exercițiu, Dorin Lojigan, a declarat: „În mandatul 2016-2020, la Câmpia Turzii au venit 40 de milioane de euro în proiecte europene. Am votat astăzi pentru continuarea acestor proiecte europene, pentru ca cetățenii din Câmpia Turzii să simtă, prin implementarea acestor proiecte europene, dezvoltarea orașului la standarde europene. Am votat pentru ca cei care vor conduce pe mai departe destinele municipiului nostru să fie oameni care cunosc administrație, care știu ce să facă cu acești bani europeni. Dumnezeu să binecuvinteze Câmpia Turzii”, a transmis Dorin Lojigan, candidatul PNL Câmpia Turzii pentru un al doilea mandat la Primăria Câmpia Turzii.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh