19
Vi, Apr
20 New Articles

Campia Turzii
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Computerul tomograf achiziționat pentru Spitalul municipal „dr. Cornel Igna” din Câmpia Turzii a sosit la destinație.computer tomograf

Este vorba de un aparat nou și modern achiziționat cu bani de la Consiliul Județean, alocați special în acest scop.

Câmpia Turzii a avut și legislatura trecută și în actuala doi membri în Consiliul județean Cluj, consilierii liberali Cristian Haiduc și Dumitru Drăghici.

Din cauza condițiilor speciale de funcționare a aparatului de imagistică medicală de înaltă performanță, în valoare de 1,2 milioane lei, s-a pregătit, în colaborare cu medicii specialiști, un spațiu de amplasare și funcționare în incinta Policlinicii, la parter.

Urmează instalarea aparatului și obținerea autorizațiilor necesare pentru funcționarea sa, mai ales de la Comisia Naţională pentru Controlul Activităţilor Nucleare care trebuie să avizeze spațiul unde este instalat aparatul și funcționarea acestuia.

Primarul Dorin Lojigan speră ca, începând cu luna decembrie, comunitatea să beneficieze de acest nou serviciu medical, fără a mai fi nevoită să se deplaseze la spitalele sau clinicile private din Turda sau Cluj-Napoca.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh