03
Vi, Mai
1 New Articles

Campia Turzii
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

 Ultima ședință ordinară a Consiliului local din Câmpia Turzii, cea aferentă luii decembrie, se va desfășura joi, 17 decembrie 2020, de la ora 13.sedinta consiliu local

Ședința va avea loc în Sala de Spectacole „Mircea Mihășan” a Palatului Cultural „IONEL FLOAŞIU” Câmpia Turzii, cu proiectul de ordine de zi anexat, care face parte integrantă din prezenta dispoziție, modalitatea de desfășurare a ședinței fiind cu participarea fizică a consilierilor locali.

 

PROIECT ORDINE DE ZI: 

  1. Proiect de hotărâre privind acordarea sumei de 3000 lei net, de la bugetul local al Municipiului Câmpia Turzii, pugilistului Iosif Băndulă, ca urmare a obținerii titlului de Campion Național la box, secțiunea cadeți.

 

  1. Proiect de hotărâre privind aprobarea anulării creanţelor fiscale restante existente în sold la 31 decembrie 2020, mai mici de 40 lei.

 

  1. Proiect de hotărâre privind aprobarea tarifelor de închiriere a terenurilor și spațiilor care aparțin domeniului public sau privat al municipiului Câmpia Turzii, pentru anul 2021.

 

  1. Proiect de hotărâre privind aprobarea prelungirii duratei contractelor de închiriere a locuințelor din fondul locativ și locuințelor sociale situate în municipiul Câmpia Turzii, care își încetează efectele în decursul anului 2021.

 

  1. Proiect de hotărâre privind aprobarea PLANULUI URBANISTIC ZONAL pentru lucrarea REAUTORIZARE ȘI MODIFICARE LOCUINȚĂ D+P+M ȘI ÎMPREJMUIRE EXECUTATE ÎN BAZA A.C. 20/12.04.2016 ANULATĂ PRIN DECIZIA CIVILĂ 1671/2019 EMISĂ DE CURTEA DE APEL CLUJ, str. TEILOR, nr. 39 C, municipiul CÂMPIA TURZII, jud. Cluj.

 

  1. Proiect de hotărâre privind aprobarea PLANULUI URBANISTIC ZONAL pentru lucrarea CONSTRUIRE LOCUINȚĂ UNIFAMILIALĂ-MODIFICAREA REGLEMENTĂRILOR URBANISTICE PRIVIND ÎNĂLȚIMEA MAXIMĂ LA COAMĂ, str. Teilor, nr. 1B, municipiul CÂMPIA TURZII, jud. Cluj.

 

  1. Proiect de hotărâre privind aprobarea Planului de ordine și siguranţă publică al Municipiului Câmpia Turzii.

 

  1. Proiect de hotărâre privind aprobarea atribuirii și încheierii contractului de delegare prin concesiune a gestiunii activităților de colectare și transport deșeuri pentru lotul 2, aferent proiectului „Sistem de Management Integrat al Deșeurilor în Județul Cluj”, astfel cum a fost semnat în data de 02.12.2020 și constatarea calității de reprezentant de drept al Municipiului Câmpia Turzii în Adunarea Generală a Asociației de Dezvoltare Intercomunitară ECO-METROPOLITAN Cluj a Primarului Municipiului Câmpia Turzii.

 

  1. Proiect de hotărâre privind aprobarea modului de întocmire și ţinere la zi a Registrului A

 

  1. Proiect de hotărâre pentru modificarea Hotărârii Consiliului Local nr.56/26.03.2020 privind stabilirea componenței Comisiei sociale de analiză pentru verificarea și analizarea dosarelor depuse, în vederea stabilirii ordinii de prioritate în soluționarea cererilor de locuințe sociale și a locuințelor din fondul locativ de stat.

 

PRIMAR,                                                               AVIZAT,

Dorin Nicolae LOJIGAN                                 SECRETAR GENERAL

                                                                               Nicolae ȘTEFAN

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh