27
Sam, Apr
1 New Articles

Campia Turzii
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Luni, 8 martie 2021, de la ora 18:30, Primăria și Consiliul Local al Municipiului Câmpia Turzii, organizează un spectacol aniversar dedicat doamnelor și domnișoarelor din municipiul nostru. campia turzii
  În acest an am ales să sărbătorim feminitatea prin cântec și poezie, dar și prin muzică bună, într-un mix de trăiri și emoții intense.
Capul de afiș al evenimentului - actorul Dorel Vișan - va recita publicului feminin poezii și va omagia mama, femeia printr-o prestație de excepție.
De asemenea, Cvartetul ALTERQUATOR va oferi publicului o serie de partituri și refrene din repertoriul jazz, operă, în manieră modernă de crossover, fiind capabili să creeze "show" în sensul cel mai propriu al cuvântului.
Soprana Lorena Puican și solistul Octavian Popa sunt cei care vor sensibiliza audiența într-o manieră distinctă, autentică.
Accesul la spectacol este gratuit și se va desfășura în Sala de Spectacole "Mircea Mihășan" a Palatului Cultural "Ionel Floașiu".
Datorită pandemiei, se vor respecta măsurile de ocupare în sală (30% din capacitatea sălii), iar persoanele prezente vor purta mască de protecție pe toată durata spectacolului!
Vă așteptăm!

Direcția Relații cu Comunitatea

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh