19
Joi, Mai
31 New Articles

Campia Turzii
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Asociația Artiștilor Plastici din Câmpia Turzii vă lansează invitația de a fi alături de membrii săi la vernisajul expoziției ,, Nocturne".expozitie campia turzii

Evenimentul cultural va avea loc la Palatul Cultural ,,Ionel Floasiu" Câmpia Turzii, Sala Mica, în data de 9 iulie 2021, ora 18.

Încă de la începutul dezvoltării civilizației umane, noaptea a fost un motiv de reflectare constantă, iar diferite culturi si religii i-au atribuit conotații si simboluri, stimulând imaginația oamenilor. Deși este văzută ca premergătoare zilei si ca timp de reflexie a ideilor ce se vor dezvolta în zori, noaptea reprezintă și sursa primordiala a incertitudinii, a coșmarurilor si a ideilor negre, a eliberării subconștientului.

Astfel, planul nocturn a fost si rămâne de-a lungul timpului un teren propice exploatării artistice, prin complementaritatea întunericului cu lumina, creațiile artiștilor fiind reformulate si reinventate.

Tema nocturna fiind un nesecat izvor de inspirație, acționează ca un stimul al creativității, raportând-se la operele de arta prin intermediul artiștilor.

Cu o temă atât de interesantă și cu aceste câteva idei, sunteți iubitorii culturii, în general, și ai artei, în special, sunt așteptați să descopere frumusețea lucrărilor expuse pe simeze.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh