30
Ma, Noi
25 New Articles

Campia Turzii
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Transformările edilitare continuă la Câmpia Turzii.parc primarie

Fie că vorbim de noi spații verzi sau de asfaltările atât de necesare pe anumite străzi ale orașului, ele sunt ceea ce își doresc cetățenii orașului.

După edificarea skate parcului inaugurat în urmă cu câteva luni. La Câmpia Turzii se derulează și alte proiecte de dezvoltare.

Unul dintre acestea este transformarea spațiului verde din fața primăriei municipiului conform unui proiect care va face din zonă  unul dintre cele mai moderne parcuri.

Primarul municipiului Câmpia Turzii, Dorin Lojigan, dă asigurări că proiectul la care lucrările deja au început, va fi un loc de agrement plăcut, aerisit, demn pentru a găzdui troița "SLAVĂ MARTIRILOR NEAMULUI ROMÂNESC"

Între timp, strada Florilor din Câmpia Turzii a fost asfaltată.

După finalizarea schimbării conductelor de apă și canal, din subteran, în ultimele zile s-a intervenit în acea zonă, în suprateran, atât pe partea carosabilă cât și la nivelul trotuarelor.

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh