06
Lun, Dec
33 New Articles

Campia Turzii
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Consiliul Județean Cluj a achiziționat un nou echipament medical de înaltă tehnologie pentru Spitalul Municipal „Dr. Cornel Igna” din Câmpia Turzii. Este vorba despre un ecograf cu trei sonde – convexă, abdominală; liniară, pentru examinări de sân, tiroidă, vasculare, etc. și intracavitară/endovaginală.ecograf consiliul judetean cluj

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj: „Calitatea actului medical, serviciile oferite pacienților și sănătatea clujenilor ne preocupă în mod constant. Am considerat că o astfel de investiție este mai mult decât binevenită având în vedere faptul că noul echipament facilitează depistarea și prevenirea diferitelor afecțiuni, ecografia fiind o metodă de investigare rapidă și non-invazivă.”

Valoarea ecografului este de 150.000 de lei iar finanțarea a fost asigurată integral din bugetul propriu al forului administrativ județean. Noul echipament a fost deja livrat, instalat și pus în funcțiune în Compartimentul Obstetrică-Ginecologie al unității sanitare.

 

 

Biroul de presă

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh