27
Lun, Iun
32 New Articles

Campia Turzii
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Luni, 6 decembrie 2021, Primăria și Consiliul Local al Municipiului Câmpia Turzii au organizat „Nunta de aur” pentru cuplurile care au împlinit 50 de ani de căsătorie.
Premierea a avut loc la Palatul Cultural "Ionel Floașiu" în prezența domnului primar Dorin Nicolae LOJIGAN, domnului viceprimar Sabin Marcel GHEMEȘ, precum și a doamnei subprefect al județului Cluj, Irina MUNTEANU.
Festivitatea a fost una emoționantă, în care cuplurile, dar și persoanele rămase văduve în acest an, după 50 de ani de căsătorie, au povestit despre clipele frumoase petrecute împreună. Acestea sunt repere de stabilitate, de prețuire a valorilor familiei și de perseverență în cadrul comunității.
Domnul primar a oferit diplome de apreciere, premii în bani, cât și cu un cadou simbolic, din partea Primăriei și a Consiliului Local al Municipiului Câmpia Turzii. Premierea acestor cupluri s-a desfășurat înconformitate cu prevederile legale în vigoare în contextul pandemic actual.
„Cel mai frumos și prețios cadou pe care îl poți oferi cuiva este TIMPUL - să-i oferi din timpul tău. Dumneavoastră v-ați făcut unui altuia acest cadou frumos și v-ați oferit fiecare celuilalt, până acum, 50 de ani din viață. Vă felicit pentru înțelepciunea și armonia cu care ați reușit să prețuiți valorile familiei. Vă doresc sănătate și să vă bucurați alături de cei dragi"! a declarat Dorin Nicolae LOJIGAN, primarul Municipiului Câmpia Turzii.

Direcția Relații cu Comunitatea

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh