27
Lun, Iun
38 New Articles

Campia Turzii
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Consiliul Local al Municipiului Câmpia Turzii a aprobat inițiativa domnului primar, Dorin Nicolae LOJIGAN, privind creșterea calității iluminatului public, în cartierele Sâncrai și Insulă din Municipiul Câmpia Turzii.
Valoarea totală a investiției, de 2.307.678,19 lei, va fi suportată din bugetul local.
Prin intermediul proiectului, „Modernizare a iluminatului public în cartierele Insulă și Sâncrai”, corpurile de iluminat clasice, pe becuri, vor fi înlocuite cu unele moderne, bazate pe tehnologie LED. Astfel, lumina emanată de corpurile de iluminat va fi una rece, albă, care va asigura un plus de vizibilitate pe timp de noapte.
De asemenea, consumul de energie electrică va fi scăzut, datorită tehnologiei LED, lucru demonstrat pe străzile din cartierul Blocuri.
„Adaptarea la noile strategii europene, în ceea ce privește protecția mediului și a tehnologiilor inovative ușurează viața cetățenilor, astfel că este de datoria noastră – ca factori de decizie – să căutăm cele mai bune soluții pentru a crește calitatea vieții. Iluminatul public pe LED este unul al viitorului, care combină economia de energie electrică și consumabile, cu îmbunătățirea ambientului nocturn și a vizibilității pe timp de noapte”, afirmă Dorin Nicolae LOJIGAN – primarul Municipiului Câmpia Turzii.

Direcția Relații cu Comunitatea

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh