20
Sam, Apr
20 New Articles

Campia Turzii
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

În data de 8 iunie 2022, la Liceul Teoretic "Pavel Dan", a avut loc prima ediție a Simpozionului "Făuritorii de fapte bune". La eveniment, au participat 120 de elevi și preșcolari de la următoarele unități de învățământ: Grădinița cu Program Prelungit "Lumea Prichindeilor", Școala Gimnazială Luna, Școala Gimnazială "Ioan Opriș", Școala Gimnazială "Mihai Vodă" și Liceul Teoretic "Pavel Dan".

Evenimentul a fost organizat de Liceul Teoretic "Pavel Dan". Principalii parteneri ai evenimentului sunt Asociația PRO ASSISTO, Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației, din cadrul Universității Babeș-Bolyai și Parohia Ortodoxă Sfântul Prooroc Ilie Câmpia Turzii.

La Simpozion, au fost prezentate activități de voluntariat la care elevii au participat și fapte bune pe care le-au realizat de-a lungul timpului și cu care se mândresc.

Datorită feedback-ului pozitiv primit din partea participanților, acest eveniment va fi organizat și în anii școlari următori.

 

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh