28
Joi, Mar
19 New Articles

Campia Turzii
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times
Acestea vor avea loc în zilele de 14, respective 28 septembrie 2022, între orele 11:00 -13:00. Beneficiarii CJP vor avea ocazia să-și rezolve situațiile legate de pensie sau pensionare, fără a se mai deplasa la Turda sau Cluj.
Se preiau și dosare pentru acordarea indemnizației prevăzută de Legea nr.154/2021 pentru modificarea și completarea Ordonanței Guvernului nr.105/1999 privind acordarea unor drepturi persoanelor persecutate de către regimurile instaurate în România cu începere de la 6 septembrie 1940 până la 6 martie1945 din motive etnice, pentru solicitanții care au domiciliul în raza municipiului Câmpia Turzii.
Pentru depunerea acestor dosare documentele se prezintă în original și copie.
Dosarele se depun personal. În situația în care din motive întemeiate solicitantul nu se poate prezenta personal, actele se pot depune prin mandatar desemnat prin procură notarială.
Vă rugăm să aveți în vedere că drepturile se acordă și se plătesc începând cu data de 1 ianuarie 2023, indiferent de data depunerii dosarului în intervalul de timp până la data de 31.12.2022.
 
Direcția Relații cu Comunitatea
Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh