25
Sam, Mai
13 New Articles

Campia Turzii
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

 DISPOZIȚIE

Nr.  990 din 11.10.2022

privind convocarea Consiliului Local al Municipiului Câmpia Turzii în ședință extraordinară

 

 

Primarul Municipiului Câmpia Turzii;

În conformitate cu prevederile art.133 și art.134 din O.U.G nr.57/2019 privind Codul administrativ, cu modificările și completările ulterioare;

Ținând seama de dispozițiile art.155 și art.196 alin.(1) lit.b) din O.U.G. nr.57/2019 privind Codul administrativ, cu modificările și completările ulterioare;

 

DISPUNE:

 

Art.1. Se convoacă, de îndată în ședință extraordinară, Consiliul Local al Municipiului Câmpia Turzii, pentru ziua de Miercuri 12.10.2022 ora 10:00.

Art.2. Ședința va avea loc prin mijloace electronice de comunicare, prin intermediul platformei online de videoconferință Cisco Webex, cu proiectul de ordine de zi anexat, care face parte integrantă din prezenta dispoziție.

Art.3. Materialele înscrise pe proiectul ordinii de zi vor fi puse la dispoziția consilierilor din Consiliul Local al municipiului Câmpia Turzii  în format electronic, pe e-mail.

Art.4. Asupra proiectelor de hotărâri înscrise în proiectul ordinii de zi există posibilitatea formulării și depunerii de amendamente.

Art.5. Comunicarea prezentei dispoziții se face prin grija Serviciului Juridic.

     

 

PRIMAR,                                                      

Dorin Nicolae LOJIGAN                                         

 

CONTRASEMNEAZĂ:

SECRETAR GENERAL

  Nicolae ȘTEFAN

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   Anexa la Dispoziția nr. 990 din 11.10.2022       

 

PROIECT ORDINE DE ZI

 

  1. Proiect de hotărâre privind alocarea unor forme de sprijin financiar de la bugetul local al Municipiului Câmpia Turzii pentru ASOCIAȚIA AUTISM CÂMPIA TURZII.

 

  1. Proiect de hotărâre privind alocarea unor forme de sprijin financiar de la bugetul local al Municipiului Câmpia Turzii pentru ASOCIAȚIA PACIENȚILOR CU AFECȚIUNI HEPATICE TRANSILVANIA.

 

  1. Proiect de hotărâre privind alocarea unor forme de sprijin financiar de la bugetul local al Municipiului Câmpia Turzii pentru ASOCIAȚIA ACTIV PENTRU TINE.

 

  1. Proiect de hotărâre privind alocarea unor forme de sprijin financiar de la bugetul local al Municipiului Câmpia Turzii pentru BISERICA PENTICOSTALĂ BUNUL SAMARITEAN CÂMPIA TURZII, în vederea realizării activităților proiectului “Amenajarea curții interioare cu pavaj”, în anul 2022.

 

  1. Proiect de hotărâre privind alocarea unor forme de sprijin financiar de la bugetul local al Municipiului Câmpia Turzii pentru PAROHIA ORTODOXĂ NR. 2 CÂMPIA TURZII, în vederea realizării activităților proiectului “Activități de reparații și restaurare biserică”, în anul 2022.

 

  1. Proiect de hotărâre privind alocarea unor forme de sprijin financiar de la bugetul local al Municipiului Câmpia Turzii pentru PAROHIA REFORMATĂ CÂMPIA TURZII, în vederea realizării activităților proiectului “Lucrări de renovare la casa paznicului de cimitir”, în anul 2022.

 

 

PRIMAR,                                                                          

Dorin Nicolae LOJIGAN                                            

 

AVIZAT,

 SECRETAR GENERAL

   Nicolae ȘTEFAN

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh