26
Dum, Mai
17 New Articles

Campia Turzii
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times
Compania de Apă ARIEŞ anunță întreruperea furnizării apei potabile în data de 17.11.2022, între orele 08:00 – 20:00, în municipiul Câmpia Turzii.
Sunt afectați agenții economici care își desfășoară activitatea în:
- Parcul Industrial Câmpia Turzii - str. Laminoriștilor nr. 147
- Parc Reif Câmpia Turzii - str. Laminoriștilor nr. 147-153
- Parc Industrial Turda - str. Câmpiei 
 
- Str. Laminoriștilor nr. 111-117
- Colegiul Tehnic Victor Ungureanu - str. Laminoriștilor nr. 115
 
Întreruperea furnizării apei potabile este necesară pentru efectuarea lucrărilor de conectare la rețeaua nouă de transport apă Dn 400 de pe strada Samuil Micu a rețelelor de distribuție din Cartier Șarât și Parcurile Industriale și anularea parțială a rețelei vechi de transport apă Dn 400.
 
Lucrarea este solicitata de SC HIDROCONSTRUCȚIA SA (Lider de asociere) – SC TCI CONTRACTOR GENERAL SA (Asociat) care efectuează lucrări în zonă, cuprinse în ,,Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din regiunea Turda – Câmpia Turzii, în perioada 2014-2020” – contractul de lucrări „EXTINDERE ȘI REABILITARE SISTEM DE ALIMENTARE CU APĂ ȘI SISTEM DE CANALIZARE MENAJERĂ ÎN MUNICIPIUL CÂMPIA TURZII” (Pachet CL 7).
 
Vă rugăm să vă faceți rezerve de apă din timp. La reluarea furnizării apei pot apărea temporar, local, depășiri ale parametrilor turbiditate (prezența unor particule solide în suspensie în apă) și debit, situație în care sfătuim utilizatorii să folosească apa doar în scopuri menajere până la încadrarea acesteia în parametrii de calitate. Ne cerem scuze pentru inconvenientele provocate și vă mulțumim pentru înțelegere.
Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh