20
Sam, Apr
20 New Articles

Campia Turzii
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times
Start în proiectul de reabilitare a Parcului Central „Ionel Floașiu”, a Teatrului de Vară și a Palatului Cultural „Ionel Floașiu”
 
Miercuri, 23 noiembrie 2022, constructorul va începe lucrările de îndepărtare a elementelor vegetale și de mobilier urban din Parcul Central „Ionel Floașiu”, în vederea implementării proiectului european de regenerare urbană.
Reabilitarea Parcului Central „Ionel Floașiu”, a Teatrului de Vară și a Palatului Cultural „Ionel Floașiu” este finanțată printr-un proiect european.
Arborii sănătoși vor fi relocați, în vederea conservării, iar cei care reprezintă un pericol pentru siguranța cetățenilor vor fi tăiați.
Totodată, ne bucurăm să vă anunțăm că vor demara lucrările de reabilitare a Teatrului de Vară. Prin aceste lucrări, vom putea oferi publicului o nouă experiență a spectacolelor în aer liber.
Proiectul european „Regenerare urbană prin reabilitarea Palatului Cultural „Ionel Floașiu”, a Teatrului de Vară și a Parcului Central „Ionel Floașiu” din Municipiul Câmpia Turzii” are o valoare de 23.268.969,55 lei, respectiv 4.996.021,37 Euro și este finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020.
Înțelegem faptul că aceste lucrări ar putea genera un disconfort pentru cetățenii din zonă, însă obiectivul de investiții se realizează în beneficiul întregii comunități.
Direcția Relații cu Comunitatea
Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh