27
Lun, Mar
21 New Articles

Campia Turzii
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

 

 Începând cu data de 16.03.2023, CAA va prelua GRATUIT, la Stația de compostare a nămolului din Stația de Epurare Câmpia Turzii (a doua intrare, pe strada Livezii FN), de la persoanele fizice și juridice, ca și fracție de amestec în realizarea compostului, fără alt conținut decât VEGETAL, următoarele:

 DEȘEURI VERZI - crengi, frunze verzi/uscate, iarbă verde/uscată, reziduri curățare vie, paie din cereale, rapiță sau porumb, coajă de copac, gard viu, așchii de lemn, rumeguș etc.

 PROGRAM preluare deșeuri verzi : LUNI – VINERI - între orele 08:00 - 13:00

 Ca urmare a finalizării execuției investiției “Stație de compostare a nămolului în Stația de Epurare Câmpia Turzii“, începând cu data de 16 martie 2023, CAA va începe probele tehnologice de realizare a compostului din nămolul deshidratat provenit din  procesul de epurare a apelor menajere.  Conform L181/2020 “compostul este material solid format din amestecul dintre nămol și fracția de amestec: paie din cereale, rapiță sau porumb, iarba verde/uscată, deșeuri verzi (crengi, frunze, reziduuri curațare vie), frunze verzi/uscate, igienizat și stabilizat, obținut printr-un tratament biologic aerob, fiind utilizat ca fertilizant pentru îmbogățirea terenurilor agricole sau pentru producerea de substraturi de cultură (sol).’’

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh