09
Sam, Dec
13 New Articles

Campia Turzii
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times
Rezultatele remarcabile obținute, în ultima perioadă, de clubul Leii Câmpia Turzii ne întărește convingerea într-un viitor frumos pentru sportul cu balonul oval, la Câmpia Turzii.
❗Grupa U8 a clubului a reușit o performanță fantastică, obținând locul al 4-lea într-una dintre cele mai puternice competiții, „Turneul Adrian Andronic” de la București. Cu victorii remarcabile, în fața unor cluburi precum Dragonii Constanța, Breendorf Brașvo, Olimpia București sau Timișoara Warriors, clubul nostru demonstrează că munca antrenorilor și talentul celor mici pot genera plusvaloare în sport.
?De asemenea, grupa U14 a aceluiași club a participat la turneul național final, care a avut loc la Cluj Napoca, iar grupa de junioare la rugby în 7 participă în campionatul național, fiind clasate în prezent pe poziția a 6-a.
?Primăria Câmpia Turzii a alocat o sumă consistentă de bani pentru susținerea activității rugby-istice de la Leii Câmpia Turzii, iar rezultatele obținute de aceștia ne fac mândri că investim într-un sport atât de solicitant!
FELICITĂRI
 
!
Direcția Relații cu Comunitatea
Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh