20
Sam, Iul
3 New Articles

Campia Turzii
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times
Anunț - Întrerupere furnizare apă potabilă în municipiul Câmpia Turzii
Compania de Apă Arieș anunță întreruperea furnizării apei potabile în Campia Turzii în data de 07.02.2024, între orele 09:00 - 13:00. Sunt afectate imobilele situate în: 
 
-Cartier Insula (strazile Salcamului, Trandafirilor, Amurgului, Berzei, Cucului, Cicoarei, Mierlei)
-str. Laminoriștilor de la nr. pare începând de la nr. 94 până la nr. 280 (inclusiv SC Agrosel) și numerele impare de la 111 -145
-str. Luncii
 
Municipiul Turda
- str. Câmpiei, agenții economici: Solaris Shopping Park, MMM Autoparts 
 
Cauza: Anulare rețea veche de transport apă Dn 400 de pe străzile : Avram Iancu, Andrei Mureșanu și parțial Laminoriștilor, respectiv de la intersecția cu Iancu Jianu (sens giratoriu supermaket Lidl) până la intersecția cu Vasile Goldiș.
 
Lucrarea este solicitată de SC HIDROCONSTRUCȚIA SA (Lider de asociere) – SC TCI CONTRACTOR GENERAL SA (Asociat) care efectuează lucrări în zonă, cuprinse în ,,Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din regiunea Turda – Câmpia Turzii, în perioada 2014-2020” – contractul de lucrări „EXTINDERE ȘI REABILITARE SISTEM DE ALIMENTARE CU APĂ ȘI SISTEM DE CANALIZARE MENAJERĂ ÎN MUNICIPIUL CÂMPIA TURZII” (Pachet CL 7).
 
La reluarea furnizării apei pot apărea temporar, local, depășiri ale parametrilor turbiditate (prezența unor particule solide în suspensie în apă) și debit, situație în care sfătuim utilizatorii să folosească apa doar în scopuri menajere până la încadrarea acesteia în parametrii de calitate. Ne cerem scuze pentru inconvenientele provocate și vă mulțumim pentru înțelegere.
 
 
Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh