28
Ma, Mai
16 New Articles

Campia Turzii
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times
Compania de Apă Aries anunță întreruperea furnizării apei potabile în municipiul Câmpia Turzii în data de 10.03.2024, între orele 08:30 - 17:00. Sunt afectate imobilele situate în: 
 
-Cartier Insula (strazile Salcamului, Trandafirilor, Amurgului, Berzei, Cucului, Cicoarei, Mierlei)
-str. Laminoriștilor de la nr. pare începând de la nr. 96 până la nr. 280 (inclusiv SC Agrosel) și numerele impare de la 111 -145
-str. Luncii
 
Municipiul Turda
- str. Câmpiei, agenții economici: Solaris Shopping Park, MMM Autoparts 
 
Cauza: Avarie la rețeaua veche de transport apă Dn 400 strada Laminoriștilor 136 - vizavi de poarta nr. 1 ISCT - (rețea pregătită pentru anulare până la sfârșitul lunii martie, fiind înlocuită complet prin investițiile POIM, PDD) 
 
Echipele CAA se află la fața locului și depun toate eforturile necesare în vederea remedierii avariei în cel mai scurt timp posibil. La reluarea furnizării apei pot apărea temporar, local, depășiri ale parametrilor turbiditate (apă tulbure, prezența unor particule solide în suspensie în apă) și debit, situație în care sfătuim utilizatorii să folosească apa doar în scopuri menajere până la încadrarea acesteia în parametrii de calitate. 
 
Ne cerem scuze pentru inconvenientele provocate și vă mulțumim pentru înțelegere.
Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh