25
Sam, Mai
13 New Articles

Campia Turzii
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Luna viitoare, încă o icoană făcătoare de minuni va putea fi văzută de credincioșii ortodocși din Câmpia Turzii și nu numai. Icoana, una foarte veche și extrem de prețioasă, va poposi încă din prima zi a lunii august la Biserica Parohiei Câmpia Turzii 2.

Iată cum sună anunțul făcut de preotul paroh al acestei comunități religioase, pr. Daniel Nicolae Vălean: "Vă anunțăm cu bucurie că am primit binecuvântarea IPS Thumbnail imageMitropolit Andrei al Clujului pentru a găzdui în biserica parohiei noastre Icoana Maicii Domnului cu Pruncul pictată de preotul Luca din Iclod (1793) - sora Icoanei de la Nicula, în perioada 1-5 august. După Icoana Maicii Domnului făcătoare de minuni de la Mănăstirea Dragomirești, care a stat în biserica noastră anul trecut, aceasta este cea de-a doua icoană minunată care poposește la noi în Postul Adormirii Maicii Domnului", le transmite preotul paroh credincioșilor din parohia sa și nu numai.
Aceeași parohie ortodoxă derulează în această perioadă diligențe pentru obținerea cât mai multor materiale de construcții, geamuri termopane și uși, pentru a duce la bun sfârșit o dificilă dar măreață lucrare la care s-a înhămat. Este vorba despre edificarea Centrului pentru persoane vârstnice "Sf. Nicolae", după ce s-a obținut de la Consiliul local Câmpia Turzii clădirea dezafectată a unui fost internat, situat pe str. Laminoriștilor nr. 115. Clădirea dezafectată a fost luată cu "asalt" de o echipă de voluntari inimoși, în acest moment lucrările aflându-se în faza de închidere a parterului cu uși și geamuri.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh