25
Dum, Aug
28 New Articles

Campia Turzii
Tools
Typography

Tot mai mult se vorbeşte de asigurarea şi siguranţa alimentară a hranei populaţiei mondiale, care este în creştere. Gestionarea eficientă a solului şi a îngrăşămintelor, optimizarea raportului între cantitate şi
 calitate sunt probleme ce pun pe gând producătorul agricol.

Un important furnizor de soluţii inovative în domeniul Boreailis a lansat un instrument inovator de diagnosticare şi Thumbnail imageoptimizare a fertilizării cu azot. Acest dispozitiv portabil utilizat în domeniul agricol permite agricultorilor să identifice cerinţele actuale de azot a culturii rapide şi convenabile.Oferă analize şi recomandări specifice, care sunt utilizate la fertilizare şi scade timpul sezonului de creştere.

Agricultura performantă de precizie impune fermierului aplicarea unui ,,Management de succes al azotului”.Acesta presupune evaluarea cerinţelor variate ale diferitelor culturi în diferite faze de creştere în diferite domenii. Cerinţele de azot pot varia de la an la an.

Acest instrument ,,N- Pilot” este compatibil, pe cale de a se adapta la Directiva privind nitraţii UE şi este un ajutor deosebit de bun venit în atingerea obiectivelor actuale şi viitoare, prevăzute de Directiva privind nitraţii UE

 

 

 

 

 

ASOCIAŢIA PAZIA

Preşedinte,

Ioan HÂRCEAGĂ

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh