17
Lun, Iun
9 New Articles

Campia Turzii
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

 

Primarul municipiului Câmpia Turzii, Dorin Nicolae LOJIGAN, informează cetăţenii oraşului că Primăria şi Consiliul Local au achiziţionat în luna august a anului 2015 un microbuz Opel Movano, pentru transport şcolari de la Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice.

În august 2016, primarul municipiului Câmpia Turzii, Dorin Nicolae LOJIGAN, a emis Dispoziţia nr. 576/17.08.2016, privind reglementările de utilizare al primariactmicrobuzului pentru transport şcolar Opel Movano, astfel, au fost făcute demersurile pentru ca acest microbuz destinat în exclusivitate transportului de şcolari să deservească scopului pentru care a fost achiziţionat.

 

Conform Dispoziţei menţionate, a fost reglementat şi Regulamentul privind modul de utilizare a microbuzului şcolar, s-a nominalizat comisia pentru stabilirea punctelor de îmbarcare-debarcare a traseelor, rutelor şi distanţelor de parcurs între punctele de îmbarcare şi debarcare.

În urma Dispoziţiei primarului, de la data de 17 august 2016 până în prezent, au fost îndeplinite formalităţile pentru efectuarea transportului elevilor în condiţii de legalitate: s-a înmatriculat microbuzul şi s-a obţinut copia conformă a licenţei de transport.

Traseele şi cursele au fost stabilite de către comisie, pe baza tabelelor nominale transmise de către instituţiile şcolare din cartierele: Muncitoresc şi Sâncrai. În urma solicitărilor de transport  primite de la instituţii, comisia a stabilit: se efectuează transportul elevilor  din Cartierul Lut şi zona Icar (str. Republicii nr.110), la Școala Generală Mihai Viteazul.

Astfel, odată cu începerea anului şcolar, elevii din municipiul nostru care se deplasează din cartierul Lut şi zona Icar la Şcoala Generală Mihai Viteazul, beneficiază de transport gratuit. Acesta reprezintă un prim pas din partea administraţiei locale, în vederea sprijinirii şcolarilor din Câmpia Turzii şi a familiilor acestora.

PRIMAR

Dorin Nicolae LOJIGAN

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh