27
Ma, Feb
16 New Articles

Campia Turzii
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Toţi medicii depuiubretoiu familie şi medicii specialişti din Policlinica municipiului Câmpia Turzii vor deveni proprietari ai cabinetelor în care profesează. Pentru îmbunătăţirea sectorului medical, Primăria a venit cu o propunere: medicii pot opta fie pentru închirierea cabinetelor, fie pentru cumpărarea lor. Fără excepţie, aceştia au ales cea de-a doua variantă. Acţiunea a fost coordonată până în această fază de către consilierul PDL Puiu Bretoiu, care a susţinut în conferinţa de presă desfăşurată marţi, 10 martie, că autorităţile le-au asigurat facilităţi medicilor dornici de a deveni proprietari ai cabinetelor în care îşi primesc pacienţii: plata poate fi efectuată pe loc sau în rate.

Numărul ratelor variază în funcţie de valoarea cabinetului: „Cei care au de plătit până în 500 de milioane de lei vechi, beneficiază de rate pe cinci ani, în timp ce medicii care au de plătit o sumă mai mare decât 500 de milioane de lei vechi, o pot face în zece ani, luându-se în considerare indicele de referinţă al BNR din acel moment, respectiv 10, 26%”, a completat consilierul PDL.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh