27
Ma, Feb
16 New Articles

Campia Turzii
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Ca să nu credeţi că numai simplii salariaţi pot acumula datorii, iată că există şi patroni care şi-au făcut din acumularea de debite o nouă meserie.
Săptămâna trecută, primarul Ioan Vasinca a făcut afirmaţii dure la adresa datoriilor pe care le are consilierul judeţean Florin Cuc, către bugetul local, datorii care rezultă în urma închirierii spaţiului de la Colegiul Tehnic „Victor Ungureanu”:Thumbnail image „Există patroni ai unor firme din Câmpia Turzii, cărora noi le-am închiriat spaţii şi le-am dat posibilitatea să îşi plătească datoria. În loc să facă anumite afirmaţii la ştergerea datoriilor celor din G120, consilierul judeţean PSD Florin Cuc mai bine s-ar preocupa să îşi plătească datoria pe care o are faţă de bugetul local. Are o datorie destul de mare la Victor Ungureanu.

Nu cred că este un caz ca cei din G120. Ar trebui să îşi facă autocritica şi să plătească datoria faţă de cei de la G120. M-am legat de persoană pentru că a susţinut că este „un caz criminal” pentru că Compania de Apă îşi face datoria. Caz criminal este că nu contribuie el faţă de Consiliul local cu datoriile pe care le are”, a spus Ioan Vasinca.
Întrucât dreptul la replică din partea lui Florin Cuc, prin care să conteste cele spuse de primar a întârziat să apară, ne-am interesat care este cumulul acestor datorii şi am aflat că ele se apropie de suma de 500 de milioane de lei vechi, numai pentru închirierea spaţiului. Datoriile s-au strâns pe numele mai multor firme (4). Rând pe rând, Florin Cuc a declarat falimentul firmei cu care acumula datorii, acest lucru continuând să se întâmple şi cu noua firmă înfiinţată.

Iată ce datorii figurează de-a lungul timpului:
SC. Melin Cris SRL – 780, 63 lei
SC. Logicon SRL – 1.881,04 lei
SC. Gentilia SRL – 39. 230,26 lei
SC. Gentilia Executiv – debit 5.412,61 lei, contract în derulare.

Florinel Cuc:
“Ce a făcut Vasinca este o mitocănie”
“Numai cine nu munceşte nu are datorii. Primele 3 firme nu mai există pentru că activitatea de croitorie am cesionat-o împreună cu partea de active şi pasive, deci, teoretic, acele datorii nu mai există. Nu am dat un drept la replică afirmaţiilor lui Vasinca, deoarece am considerat că în campania electorală nu se fac astfel de afirmaţii. În curând voi organiza o conferinţă de presă, în care îmi voi spune punctul de vedere. Oricum, faptul că primarul s-a luat de mine, îl consider o mitocănie. Probabil că nu avea alte argumente pentru a-şi face campanie. Nu cred că sunt singurul om de afaceri care are datorii. Am datorii şi la bănci, am, într-adevăr, datorii şi la chirie pe vreo două luni, care urmează să le achit cât de curând.”, a declarat Florinel Cuc.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh