04
Lun, Mar
13 New Articles

Campia Turzii
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

campia turzii

Au trecut şi cele trei zile de distractie prilejuite de zilele municipiului Câmpia Turzii, o manifestare care se bucură de mult succes în cadrul diferitelor categorii sociale de locuitori ai oraşului.

Administraţia locală din Câmpia Turzii a pregătit în fiecare an un program pentru zilele municipiului care să adreseze tocmai celor mai variate vârste sau gusturi.

În cele trei zile de sărbătoare, publicul din Câmpia Turzii va putea asista la spectacole pe toate gusturile.

Dacă în prima zi au fost programate competiţii sportive şi momente artistice folclorice, seara a fost momentul dedicat cântăreţilor şi dansatorilor pentru ca, în final, să fie organizată o discotecă în aer liber.

De Sfântă Mărie Mare, metalurgiştii din Câmpia Turzii, tot mai puţini, din păcate, şi-au serbat ziua. Ei au putut urmări destule momente culturale, dar şi sportive şi artistice.

După cantităţi importante de mititei şi bere, plimbări prin înghesuiala din parcul mare şi distracţii pe maşinuţe şi trenuleţe, locuitorii din Câmpia Turzii au putut savura un program muzical variat.

Seara de 15 august a programat recitalurile lui Cristian Nistor, Alma Art din Slovacia şi Corina iar punctual culminat a fost reprezentat de evoluţia trupei Proconsul.

Ultima zi, 16 august, a avut capete de afiş pe Anamaria Ferentz şi Directia 5, cei care au încheiat cele trei zile de sărbătoare ale celor din Câmpia Turzii, dar nu înainte de a admira nelipsitele focuri de artificii.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh