02
Sam, Mar
13 New Articles

Campia Turzii
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Thumbnail image

Un comunicat al Companiei de Apă Arieş arată că lucrările de reabilitare din cadrul Staţiei de Epurare de la Câmpia Turzii continuă conform graficului de implementare.

La ora actuală, lucrările sunt realizate în procent de 34% şi finalizarea lor este programată să aibă loc în 15 martie 2012.

Obiectivul în valoare de 72 milioane de lei este proiectat să deservească 110.000 de locuitori echivalenti.

Finanţarea lucrărilor este realizată pe de o parte, dintr-o subvenţie asigurată de Uniunea Europeană şi pe de altă parte, dintr-un credit bancar angajat de SC CAA SA precum şi de la Bugetul de Stat si Bugetul Local al municipiului Turda.

Contractul de lucrări  “Reabilitarea si modernizarea Staţiei de Epurare Campia Turzii ” din cadrul Programului POS Mediu a fost adjudecat prin licitaţie internaţională, iar lucrările au început la mijlocul lunii iulie 2009.

În perioada următoare, ritmul execuţiei se va intensifica, se mai arată în comunicatul citat, pentru atingerea obiectivului propus.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh