02
Sam, Mar
13 New Articles

Campia Turzii
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Thumbnail image

În data de 9 martie anul curent a avut loc la Târgu Mureş preselecţia pentru Festivalul Naţional de Creaţie şi Interpretare "Mamaia Copiilor", ediţia a XI-a 2011.
Din municipiul Câmpia Turzii a participat Constantea Daciana Laura Oana, elevă a Şcolii Avram Iancu- clasa I - a B. Aceasta a concurat la categoria grupei de vârstă 7-9 ani, împreună cu alţi copii din ţară.
Prestaţia Dacianei a fost apreciată în mod deosebit de către juriul format din specialişti, aceştia acordându-i nota 8.90, fiind clasată pe locul II.

În urma preselecţiei de la Tg.Mureş, Daciana Constantea va participa la selecţia finală de la Constanţa în perioada 6-8 mai 2011 a Festivalului Naţional de Creaţie şi Interpretare "Mamaia Copiilor".
Daciana are 7 ani şi activează în cadrul Şcolii Populare de Artă"Tudor Jarda"a Consiliului Judeţean Cluj- Filiala Câmpia Turzii, sub îndrumarea coordonatorului prof.de canto – Cornel Pop.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh