04
Lun, Mar
13 New Articles

Campia Turzii
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Thumbnail image

Vineri seara, locuitorii municipiului Câmpia Turzii s-au confruntat cu o problemă deosebită. Conducta principală de alimentare cu apă a fost avariată astfel că întregul oraş a rămas fără apă potabilă. Este vorba de conducta care alimentează turnul de apă al oraşului, de unde sunt alimentate toate locuinţele din municipiu.
Defecţiunea accidentală a fost produsă de un camion de mare tonaj care a provocat o surpare şi avarierea conductei de apă.

Cei de la Compania de Apă au intervenit prompt şi au încercat alimentarea oraşului dinspre Şarât, pe o reţea care nu a mai fost utilizată de câţiva ani.
Traian Giurgiu, managerul de proiect al CAA, spune că accidentul s-a produs deşi groapa peste care a trecut autocamionul spărgând conducta era semnalizată cu bandă avertizoare şi semne de circulaţie.
Remus Filip, şeful echipelor de intervenţie ale CAA, spune că au fost alertate turele de intervenţie din week-end pentru a-i ajuta pe cei care erau la muncă în scopul remedierii cât mai rapide a defecţiunii. Cu tot efortul celor de la Compania Thumbnail imagede Apă, intervenţia a durat toată noaptea şi mare parte din ziua următoare.Thumbnail image
Totuşi, în urma manevrelor efectuate la reţelele de alimentare cu apă, după două ore de la producerea avariei s-a reuşit alimentarea municipiului Câmpia Turzii cu apă la presiune redusă.
De aceea, apa a ajuns numai până la cel de-al doilea etaj al blocurilor până la ora 18 când a fost reluată alimentarea normală cu apă a oraşului.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh