04
Lun, Mar
13 New Articles

Campia Turzii
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Thumbnail image

În perioada 17-19 februarie 2012 Radu Tiberiu Şerban, antrenor de tenis de câmp în cadrul Clubului Sportiv Municipal Câmpia Turzii, a participat la Şcoala de Arbitri Locali care a avut loc la Braşov. Cursurile s-au desfăşurat la sediul Clubului Dinamo Braşov, avându-i ca lectori pe Bogolea Diana şi Vladu Sergiu.
Evenimentul a fost organizat cu scopul de a pregăti noi arbitrii locali, care să ajute arbitrii cu mai multă experienţă la buna desfăşurare a competiţiilor organizate sub egida Federaţiei Române de Tenis.

Şcoala pentru arbitri locali face o introducere în elementele de baza ale arbitrajului de tenis cu concentrarea pe Regulile Tenisului, a tehnicilor şi procedurilor de bază pentru arbitrii de linie şi de scaun.
Ca arbitru local Radu Tiberiu Şerban va lua parte la spectacolul sportiv asigurând corectitudinea şi buna desfăşurare din poziţii precum cea de arbitru de tronson, arbitru de linie sau arbitru de scaun. Urmează ca în perioada următoare el să participe la un număr cât mai mare de concursuri intrucât la final de an, când se organizează Şcoala de Arbitri Naţionali, experienţa acumulată îi va oferi posibilitatea de a-şi îmbunătăţi calificarea în arbitru naţional IV, în urma unei evaluări.
„Am ales să fac acest curs întrucât consider că în sport, a fi corect cu adversarul şi cu tine însuţi, oferă un plus de calitate spectacolului sportiv, iar din această poziţie pot ajuta la consolidarea tenisului ca sport formator al disciplinei, corectitudinii şi a fair-play-ului sportivilor atât în teren cât şi în afara lui. Îi mulţumesc de asemenea doamnei Bogolea Diana, care m-a invitat să particip la acest curs, ea întâlnindu-mă la Alba Iulia, unde fusesem cu trei sportivi ai CSM-ului la un concurs unde ea era arbitru principal", a declarat antrenorul Radu Tiberiu Şerban.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh